به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،دکتر محمدرضا نیکبخت، خاطرنشان کرد: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در صورت تامین بودجه و فراهمشدن زیرساختها، با اجرای این طرح موافق است.
وی با اشاره به ثبتنام بیش از 300 پزشک استان در این طرح، تنها راه اجرای آن را فراهمشدن زیرساختها و نیز تامین بودجه مناسب برای آن عنوان کرد.
پیگیر خریداری یک دستگاه رادیوتراپی دیگر برای بیماران سرطانی استان هستیم
رییس دانشگاه علومپزشکی کرمانشاه با اشاره به ضرورت خریداری یک دستگاه رادیوتراپی برای بیماران سرطانی، خاطرنشان کرد: در حال حاضر وجود یک دستگاه رادیوتراپی، جوابگوی نیاز بیماران سرطانی استان نیست.
نیکبخت با اشاره به اهمیت این دستگاه در درمان بیماران سرطانی، گفت: قرارگرفتن بیماران در نوبتهای طولانی درمان با دستگاه رادیوتراپی، قطعا موجب تشدید بیماری آنها خواهد شد.
وی افزود: در همین راستا پیگیر خریداری یک دستگاه رادیوتراپی هستیم، اما متاسفانه کمبود بودجه هنوز اجازه کار را به ما نمیدهد.
پیگیر راهاندازی شرکت دانشبنیان تولید دارو هستیم
رییس دانشگاه علومپزشکی کرمانشاه با اشاره به پیگیری راهاندازی یک شرکت دانشبنیان تولید دارو در استان اظهارداشت: امیدواریم بتوانیم راهاندازی این شرک دانشبنیان که با همکاری برخی اعضای هیئت علمی دانشکده داروسازی استان کرمانشاه و نیز برخی از اساتید این رشته در دانشگاه تهران قرار است شکل بگیرد را تا پایان سال اجرایی کنیم.
نیکبخت یادآور شد: داروی "پوآمی پکسُل" اولین داروی تولیدی این شرکت خواهد بود.
به گفته رییس دانشگاه علومپزشکی کرمانشاه در حال حاضر یک کارخانه داروسازی با ساخت 10 تا 12 قلم دارو در استان فعال است.
انتهای پیام/م