دانشمندان به تازگی خطراتی جدی درباره مصرف آب میوه‌های خالص و حتی خانگی کشف کرده‌اند و به افراد برای مصرف این مواد هشدار می‌دهند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، دانشمندان مصرف آب میوه حتی به صورت خالص و طبیعی را به میزان زیاد به افراد توصیه نمی‌کنند. 

گفتنی است، انواع آب‌میوه‌های صنعتی برای خوش طمع شدن آب میوه به آن قند و مواد شیرین کننده اضافه می‌کنند که حتی می‌تواند درصد قند آن در حد نوشابه‌های گازدار باشد و مصرف آن‌ها ابدا توصیه نمی‌شود. 

بررسی‌ها نشان می‌دهند، آب میوه‌های خالص و طبیعی ۱۰۰ درصد نیز دارای قند طبیعی میوه هستند که مصرف زیاده از حد آن می‌تواند سبب بالا رفتن قند خون فرد شود و باید در مصرف آن‌ها حد اعتدال را رعایت نمود. 

پزشکان مصرف آب میوه را چندان برای سلامتی مفید نمی‌دانند زیرا سریع توسط دستگاه گوارش جذب شده علاوه بر تشدید احساس گرسنگی سبب بالا رفتن قند خون می‌شود. 

پزشکان توصیه می‌کنند، افراد از خود میوه با پالپ استفاده نمایند و همین طور سعی کنند حجم کمی آب میوه در طول روز مصرف کنند و در صورت امکان آن را رقیق به وسیله یخ یا آب نمایند تا میزان قند خون آن‌ها بالا نرود. 


انتهای پیام/
برچسب ها: آب میوه ، قندخون ، گوارش ، پالپ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار