وی با تأکید بر اینکه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی در سطح استانها به هیات های امنای استانی واگذار شده است، گفت: اعضای هیات های امنای استانی مسائل دانشگاه را جدی تر پیگیری کنند، چرا که هیات های امنا دیگر جنبه تشریفاتی ندارند.
دکتر میرزاده با بیان اینکه هیات های امنای استانی تقریباً دارای تمامی اختیارات و وظایف دانشگاه های آزاد استان اعم از امور استخدامی، دانشجویی، اداری مالی، تعیین حسابرس و آشنا به مشکلات استان هستند، ادامه داد: هیات های امنای استانی دارای دو کمیسیون دایمی و کمیسیون نظارت بر حسن اجرای مصوبات هستند، که برنامه ریزی و نظارت برامور اجرایی، اداری و مالی از وظایف این دو کمیسیون است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه اعضای هیات های امنای استانی از دانشمندان و فرهیختگان استانها تشکیل شده اند، افزود: آیت الله هاشمی رفسنجانی نیز نظر مساعدی نسبت به فعالیت آنها دارد.
وی در ادامه گفت: در برنامه 4 ساله دانشگاه واحدها و مراکز آموزشی موظف هستند وابستگی خود را به شهریه به میزان 60 تا 65 درصد کاهش دهند.
دکتر میرزاده خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی باید از علم تولیدی خود با همکاری فارغ التحصیلان آن دانشگاه ثروت بیافریند.
وی توسعه کمی دانشگاه آزاد اسلامی در سه دهه گذشته را ضروری دانست و افزود: در دهه چهارم فعالیت این دانشگاه، توسعه کمی مگر در موارد ضروری آن هم برای رشته های چند نظمی جدید توصیه نمی شود و تمام تلاش ها باید بر روی توسعه تحصیلات تکمیلی، تأسیس شرکت های دانش بنیان، ایجاد مراکز رشد، توسعه رشته های چند نظمی و پژوهش محوری، رشته های دکتری و به طور کلی توسعه کیفی دانشگاه متمرکز شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: بر اساس مصوبه شورای راهبردی فرهنگی بودجه فرهنگی واحدها و مراکز آموزشی چهار درصد تعیین شده که باید صرف فعالیت های فرهنگی ماندگار و همچنین توسعه زبان و ادبیات فارسی که مورد تأکید مقام معظم رهبری است، شود.
در ادامه این نشست دکتر محمدباقر نوبخت معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور و عضو هیات امنا استان گیلان گفت: دولت تصمیم دارد فضای فعالیت و گسترش بخش خصوصی در آموزش عالی را بوجود آورد و دولت تدبیر و امید از این مراکز آموزشی حمایت خواهد کرد.