به همت اداره سلامت منطقه 10، در خانه های سلامت منطقه به مناسبت هفته تغذیه صحیح کلاسهای آموزشی با هدف ترویج تغذیه سالم از جمله کاهش مصرف نمک و روغن برگزار گردید.

 به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ٬ به همت اداره سلامت منطقه 10 خانه سلامت کارون جنوبی (ناحیه 2) ،  ویژه کانون مادر و کودک اقدام به برگزاری كلاس آموزشي صنایع غذایی و کاهش مصرف نمک و روغن ویژه هفته تغذیه صحیح با هدف آشنایی مخاطبین با تاثیر صنایع غذایی در ارتقای سلامت افراد از طریق کاهش مصرف نمک و روغن در محصولات کارخانه ای ، اثرات زیانبار استفاده زیاد از نمک و روغن در فرآورده های صنایع غذایی نظیر کنسروها و ... ، کاهش استفاده از غذاهای نمک سود شده و پاسخدهی به سوالات افراد در این خصوص نمود.

گفتنی است کلاس آموزش تعذیه سالم و تاثیر آن در التهاب مفاصل با هدف آشنایی شهروندان نسبت به عوارض ناشی از مصرف برخی مواد غذایی و تاثیر آن در افرادی که مستعد التهاب مفاصل هستند ویژه اعضای کانونها و سایر شهروندان در خانه سلامت محله زنجان جنوبی و "کارگاه بهداشت مواد غذایی در بیماران دیابتی" با هدف آشنایی شهروندان با روش های صحیح تغذیه فرهنگ استفاده کمتر از نمک ، غذاهای آماده و مواد قندی در وعده های غذایی و استفاده از روغن های گیاهی درتغذیه روزانه، خانه سلامت محله کارون شمالی برگزار شد.
 
شایان ذکر است به همت خانه سلامت محله سلسبیل جنوبی ناحیه 2 با همکاری پایگاه شهید شیرین کارگاه آموزشی تبلیغ تاثیرات مثبت مصرف روغن زیتون در سلامت افرادبه منظور آشنایی مخاطبین با خواص روغن زیتون در سلامتی انسانها وجایگزین کردن مصرف آن در رژیم غذایی روزانه به جای روغنهای جامد و مایع رایج در بازار مصرف و همچنین کلاس اموزشی تاثیرات مصرف کنسروها در سلامت جسمانی افراد باهدف اشنایی خانواده ها بامضرات غذاهای کنسروی با مصرف بیش از حد آنها در غذای روزانه را نیز برگزار گردید.

انتهای‌پیام/
برچسب ها: کلاس ، آموزشی ، تغذیه ، سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار