دکتر جنیدی گفت: حضور کارشناسان تغذیه در هتل‌ها و رستوران‌ها یک امر ضروری است.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران،جنیدی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران در اولین همایش تغذیه سالم گفت: در هفته بسیج تغذیه با شعار "مصرف کمتر نمک و روغن برپا شده و بر آنیم تا در صنایع غذایی این رویه را به کار گیریم.

وی اظهار داشت: ما باید این سوال‌ها را از خود بپرسیم که آیا در رستوران‌ها و هتل‌ها مسئول تغذیه وجود دارد، آیا غذای رژیمی در رستوران‌ها سرو می‌شود، آیا در رستوران و هتل‌ها از حیث مواد غذایی درجه بندی می‌شوند.آیا از نظر سلامت غذا و کیفیت مورد بررسی قرار می‌گیرند؟ آیا تغذیه در مدارس رتبه بندی می‌شود؟ و...

وی اظهار داشت: باید ساختار تغذیه‌ای را در دانشگاه‌ها جا بدهیم و لینکی بین غذا و دارو و هتل و رستوران‌ها صورت گیرد تا بتوانیم تغذیه‌ای مناسب را در کشور ترویج بدهیم.

وی اظهار داشت: ما می‌توانیم بیماری‌ها را با تغذیه سالم در کشور کاهش بدهیم.
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار