امینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری به منظور بهرهبرداری بهینه از زمینهای کشاورزی و نیز کسب درآمد بیشتر، همه ساله کشت پاییزه با عنوان کشت دوم در زمینهای کشاورزی شهرستان آمل انجام میگیرد.
وی افزود: امسال نیز به دلیل مساعد بودن شرایط جوی و بارشهای به موقع باران و همت کشاورزان شهرستان آمل 23 هزار و687 هکتار از زمینهای کشاورزی به زیر کشت پاییزه رفت.
امینی تصریح کرد: انواع سبزیجات، صیفیجات، لوبیا سبز، سیر، نخود فرنگی، کدو، سیبزمینی، هویج، شبدر و انواع علوفه، کاهو، باقلا، کشت مجدد برنج و پرورش رتون، کلزا و سایر اقلام دیگر، کشت پاییزه را شامل میشوند که بلافاصله بعد از برداشت برنج کشت میشود.
وی بیان داشت: مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان به کشاورزانی که اقدام به کشت پاییزه میکنند خدماتی چون برگزاری دورههای آموزشی، ترویجی، خدمات مشاورهای، توصیههای فنی و تخصیصی و توزیع انواع کود شیمیایی ارایه میکند.
این مسئول تصریح کرد: 20 نفر از فارغالتحصیلان رشته گیاهپزشکی با عنوان کارشناسان ناظر شبکه مراقبت و پیش آگاهی محصولات کشاورزی با مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آمل قرارداد همکاری امضا کردند.
وی افزود: به منظور نظارت، مراقبت و پیش آگاهی محصولات کشاورزی و در قالب طرح خرید خدمات فنی ناظرین گیاهپزشکی، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آمل با 20 نفر از فارغالتحصیلان رشته گیاهپزشکی تحت عنوان ناظر تولیدات محصولات کشاورزی قرارداد همکاری امضاء کرد که این ناظران با شرکت در یکدوره کارگاه آموزشی مستقیماً در عرصه تولید فعالیت خود را آغاز کردند.
امینی بیان داشت: همچنین یک نفر کارشناس ناظر در بخش باغبانی به منظور نظارت بر تولید نهالهای زیتون در قالب احداث، اصلاح و احیای باغهای منطقه با اعتباری بالغ بر 60 میلیون ریال و نیز سه نفر کارشناس ناظر کاشت، داشت و برداشت کلزا با اعتباری قریب به 100 میلیون ریال بکارگیری و مشغول فعالیت شدند./ش