به گزارش
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، یکی از مشکلاتی که افراد در هنگام خوردن بستنی با آن مواجه میشوند ذوبشدن بستنی بویژه هنگامی که فرد آن را با قاشق میخورد میباشد.
گفتنی است، طراحان نسل جدیدی از قاشقهای بستنی را طراحی کردهاند که به وسیلهآن کاربر میتواند از خوردن بستنی بدون نگرانی از ذوبشدن آن لذت ببرد.
بررسیها نشان میدهند در ساخت این قاشق بستنی از نوعی آلیاژ فلز آلومینیم استفاده شده است که به دلیل هدایت حرارتی بالای فلز آلومینیوم فرآیند ذوبشدن بستنی به کندی صورت میگیرد.
کارشناسان معتقد هستند که استفاده از این قاشق بستنی به ویژه در مهمانیها و جشنها میتواندبسیارمفید باشد.
گفتنی است، فلز آلومینیم به خاطر توان حرارتی آن در تولید تجهیزات فضایی و فضاپیماها استفاده میشود زیرا میتواند مانع از افزایش حرارت در بدنه دستگاهها شود و به همین دلیل میتواند بستنی را تا مدتها خنک نگه دارد.
انتهای پیام/