به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
کیومرث شهبازی گفت: در حال حاضر سرانه مصرف آبزیان در کشور 9 و نیم کیلوگرم است،در حالیکه میانگین جهانی آن 17 و نیم کیلوگرم می باشد.مدیر کل شیلات استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه سرانه مصرف آبزیان در استان کرمانشاه در سال های 73 و 74 حدود 250 گرم بوده است، گفت: در آن سال ها پایین ترین سرانه مصرف آبزیان در کشور به استان کرمانشاه اختصاص داشت.
شهبازی به فعالیت های ترویجی در زمینه فرهنگ سازی مصرف محصولات آبزی اشاره کرد و از برگزاری دوره ها و کلاس های آموزشی در زمینه نهادینه سازی فرهنگ مصرف آبزیان سخن گفت و افزود: سالانه در حدود سه تا پنج هزار نفر در استان کرمانشاه به طور مستقیم پخت و پز آبزیان را آموزش می بینند.
وی ادامه داد: در برخی از شهرستان های استان سرانه مصرف آبزیان از میانگین کشوری کشوری بالاتر است، به عنوان مثال سرانه مصرف محصولات شیلاتی در شهرستان سرپل ذهاب 10کیلوگرم می باشد.
مدیر کل شیلات استان کرمانشاه ابراز امیدواری کرد: با استفاده از برنامه های مناسب در راستای فرهنگ سازی مصرف آبزیان به سرانه مصرف جهانی برسیم./ش