مديرکل اتحاديه تعاوني‌هاي تکثير، پرورش و صادرات آبزيان ايران گفت: توليد ميگو در سال جاري نسبت به سال گذشته حدود 25 درصد افزايش يافته است

ارسلان قاسمي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران با بيان اين که فصل برداشت ميگو در سراسر کشور به پايان رسيده است، افزود: امسال ميزان توليد اين آبزي در کل کشور 10 هزار تن بوده که اين ميزان نسبت به 7 هزار تن توليد سال قبل حدود 25 درصد افزايش داشته است.

وي اضافه کرد: استان بوشهر با توليد هفت هزار تن ميگو رتبه اول کشور را در توليد اين آبزي دارد.

قاسمي ادامه داد: بسته حمايتي ميگو که سال گذشته مصوب شد يکي از دلايل رشد توليد ما در سال جاري است.

وي با بيان اينکه توليد ميگو بايد در پايان برنامه چهارم به 30 هزار تن مي‌رسيد، تصريح کرد: با توجه به اينکه ما هم اکنون در سال سوم برنامه پنجم قرار داريم، 10 هزار تن توليد نشانه ضعف در اين زمينه است.

قاسمي با اشاره به اينکه زيرساخت‌هاي لازم براي پرورش ميگو در کشور فراهم است، تأکيد کرد: اگر برنامه‌ريزي درستي در اين زمينه انجام شود، سال آينده مي‌توانيم توليد 30 هزار تن ميگو در کشور را محقق کنيم.

وي با بيان اينکه بيش از 90 درصد از ميگوي پرورشي ايران صادر مي‌شود، گفت: کشورهاي مانند چين، ويتنام، امارات، مصر، لبنان و چند کشور اروپايي از جمله خريداران اين محصول هستند.

به گفته قاسمي ميگوي ايراني ازلحاظ کيفيت در جهان بي رقيب است.

*سرانه مصرف" آبزيان" در ايران 8 كيلوگرم است

قاسمي گفت: متوسط سرانه مصرف آبزيان در جهان بر اساس اعلام فائو 16 كيلو و در كشورهاي مانند اسپانيا و ژاپن بيش از 100 كيلوگرم است.

وي ادامه داد: به دليل عدم فرهنگ‌سازي اين ميزان در كشور ما تنها بين 6 تا 8 كيلوگرم است.

قاسمي، ادامه داد: براي تغيير ميزان سرانه مصرف در كشور هيچ اقدام ويژه‌اي انجام نمي‌شود در حالي كه اين مسئله نياز به فرهنگ سازي دارد.

برچسب ها: میگو ، ماهی ، سرانه مصرف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار