با هفت خوراكي كاهش دهنده هوش و حواس آشنا شويد!‌

رژيم‌هاي غذايي كم كربوهيدارت،‌ شكر، نمك، سيب زميني سرخ‌ كرده و پنير از عوامل اصلي كاهش دهنده‌ي هوش و حواس به شمار مي‌آيند.

به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ اگر مي‌خواهيد همواره ذهني فعال داشته باشيد،‌ بايد مصرف سوسيس، كالباس، "غذاهاي چرب" و پركالري را كنار بگذاريد، "فعاليت جسمي" و هوازي داشته باشيد و به انجام شطرنج،‌ "حل جدول و سودوكو" بپردازيد.

تحقيقات پژوهشگران نشان مي‌دهد تنها مواد غذايي در كاهش هوش و حواس نقش ندارند بلكه عوامل متعددي باعث ايجاد "كند ذهني" و "كاهش هوش" مي‌شوند.

نتايج مطالعات نشان مي‌دهند،‌ برخلاف باور مردم،‌ پنير فوايد زيادي براي بدن دارد و مصرف مقدار مناسب آن در روز تغييري در هوش و حواس ايجاد نمي‌كند اما مصرف زياد آن به عنوان وعده‌هاي غذايي مي‌تواند باعث خستگي، كسالت و "كاهش انرژي بدن" شود. از اين رو مصرف آن بايد در حد مجاز و مناسب باشد.


انتهاي پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۴ ۰۲ بهمن ۱۳۹۲
با سلام پس سخنان واحاديثي كه از پيامبر (ص)و امامان در مورد مضرات پنير واينكه موجب فراموش ميشود چي؟
آخرین اخبار