یکی از عمده‌ترین دلایل افزایش تب مالت در کشور استقبال زیاد مردم در مصرف محصولات لبنی سنتی و غیر پاستوریزه است.

دکتر شیرزادی رئیس اداره بیماری‌های قابل انتقال بین حیوان و انسان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ گفت: سازمان دامپزشکی تلاش‌های زیادی می‌کند تا باکتری ایجاد کننده تب مالت را در دام‌ها کنترل و از بین ببرد که در همین راستا تعداد آمار ابتلا در سال ۸۴ که ۲۶ هزار مورد بوده با تلاش‌های سازمان دامپزشکی درخصوص پوشش واکسیناسیون دام‌ها میزان ابتلا در سال ۸۸ به  ۱۲ هزار و ۶۰۰ مورد رسید. 

وی افزود: اما با تمام این تلاش‌ها میزان ابتلا در سال ۹۱ به ۱۶ هزار مورد رسید که علت این افزایش آمار ابتلا می‌تواند افزایش استقبال مردم از محصولات لبنی سنتی و ناکافی بودن تلاش سازمان دامپزشکی در کنترل تب مالت باشد. 

شیرزادی با بیان اینکه انتقال تب مالت از کلیه محصولات لبنی غیر پاستوریزه به جز ماست امکان پذیر است، عنوان کرد: مردم باید بدانند که داشتن طعم خوب محصولات لبنی سنتی و غیرپاستوریزه را فدای سلامتی خود نکنند. 


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار