احمد بایبوردی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کارشناسان کاهش ضایعات مواد غذایی و افزوده شدن بر میزان تولید محصولات کشاورزی را از مهم ترین مزیت های کشاورزی ارگانیک می دانند.
وی با اشاره به افزایش عملکرد در این شیوه از کشاورزی تصریح کرد: افزایش راندمان محصول در واحد سطح با بکارگیری علم و تکنولوژی در کشاورزی امکانپذیر است.
مدیر دفترمحیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ادامه داد: افزایش سطح زیر کشت به علت محدودیت اراضی قابل کشت، محدودیت منابع آبی و زیر کشت رفتن اثر اراضی مستعد نمی تواند به عنوان یک روش مطمئن در افزایش تولید محصولات غذایی تلقی شود.
بایبوردی با توصیه ای پیرامون راه های رسیدن به راندمان بالا در واحد سطح تاکید کرد: رعایت اصول تغذیه گیاهی، مبارزه با آفات، بیماری های گیاهی و علف های هرز را باید از راه های رسیدن به راندمان بالا در واحد سطح خواهد بود/س