آرتروز پدیده‌ای فیزیولوژیک است که عوامل ژنتیکی روی آن تأثیر می‌گذارد.

سید مرتضی کاظمی متخصص ارتوپدی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آرتروز پدیده‌ای فیزیولوژیک است که با افزایش سن تغییر می‌کند مثل تغییرات پوست صورت، بافت غضروف هم بافتی است مثل پوست و مو و چشم که عوامل ژنتیکی روی آن تأثیر می‌گذارد.

وی افزود: به طور مستقیم "رژیم غذایی" روی آرتروز تأثیر ندارد مگر اینکه با مصرف غذاهای پرکالری وزن زیاد شود که این یک اثر غیر مستقیم است.

کاظمی تصریح کرد: خواب کافی اثر مستقیمی در کاهش دادن سرعت پیشرفت عارضه آرتروز ندارد اما کسی که خواب مناسب و کافی دارد بدن آماده‌ و ورزیده‌تری برای ورزش دارد.

وی درباره‌ی پیشگیری از آرتروز گفت: با داشتن وزن مناسب، ورزش لازم و روش نشستن صحیح می‌توان از آرتروز پیشگیری کرد و به یاد داشته باشیم که دائم نشستن و دو زانو نشستن احتمال ابتلا به آرتروز را افزایش می‌دهد.

این متخصص در پایان خاطرنشان کرد: در بعضی موارد استفاده از زانوبند توصیه می‌شود مثلاً در افراد چاق توصیه نمی‌شود چون زانو بندهای کشی و تنگ باعث می‌شود که خون در رگ‌ها لخته شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: آرتروز ، وزن ، خون ، زانوبند ، سرعت ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.