مشارکت بنیاد برکت در طرح های اقتصادی مناطق محروم استان هرمزگان برای صدها نفر ایجاد شغل کرده است.

به گزارش گروه اقتصادي باشگاه خبرنگاران، این بنیاد عام المنفعه که در سال 86 زیر نظر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تاسیس شد، تاکنون تلاش کرده است در حوزه کارآفرینی فردی و جمعی با تشکیل شرکت با افراد حقیقی یا حقوقی، برای راه اندازی طرح های اقتصادی در مناطق کمتر برخوردار کشور، اقدام کند.

بنیاد برکت در سال های اخیر در پنج طرح توانمندسازی اقتصادی در هرمزگان مشارکت کرده که استقبال کارآفرینان بخش خصوصی را در پی داشته است.

اجرای این طرح ها در مناطق کمتر توسعه یافته این استان دست کم برای 867 نفر ایجاد شغل کرده است.

حمایت از تولید کنندگان و کمک به رشد توانمندی کارآفرینان در مناطق محروم و دورافتاده کشور از سیاست های اساسی بنیاد برکت است.

حجم کل منابع این پنج طرح  در هرمزگان بالغ بر 642 میلیارد ریال شامل 306میلیارد ریال منابع سرمایه ای و336 میلیارد ریال منابع غیر سرمایه ای بوده است.

مهمترین هدف بنیاد برکت از مشارکت در اینگونه طرح ها، کارآفرینی پایدار برای مردم مناطق کمتر توسعه یافته کشور است.

انتظار می رود اجرای ده ها طرح اقتصادی با مشارکت بنیاد برکت در مناطق محروم کشور به جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها کمک کند.

تحقق این طرح ها به بهبود شرایط زیست مردم در مناطق کمتر توسه یافته کشور نیز کمک شایانی خواهد کرد.

بنیاد برکت برای تحقق ماموریت راهبردی خود در مناطق محروم کشور، مدل تامین مالی خرد را از طریق سرمایه گذاری ریسک پذیر، بومی سازی کرده است.

در این چارچوب تاکنون برای مشارکت در 140 طرح کارآفرینی در سطح کشور، بیش از 15 هزار و 930 میلیارد ریال توسط بنیاد برکت سرمایه گذاری شده است.

بنیاد برکت در مشارکت با واحدهای تولیدی و اقتصادی و ایجاد اشتغال در مناطق محروم 24 استان کشور به موفقیت های قابل توجهی دست یافته است.

اجرای این طرح‌ها بیش از 730 روستا در کشور را با جمعیتی بالغ بر 570 هزار نفر پوشش می‌دهد و بیش از 105 هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می کند.

این طرح‌ها بطور میانگین حدود 65 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و 31 طرح نیز به بهره برداری رسیده است.

انتهای پیام/
برچسب ها: کارآفرینی ، مناطق ، محروم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار