سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کلیات طرح انتقال پایتخت مورد قبول بوده اما جزئیات و شتاب صورت گرفته در آن مورد قبول نیست، گفت: دولت که یکی از شاخصه های انتقال پایتخت بوده در این طرح فراموش شده است


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ رحیم زارع افزود: تصویب انتقال پایتخت از تهران موضوعی نیست که به همین سادگی و در یک روز ضرورت آن در مجلس تصویب شود و رای بیاورد بلکه نیازمند حداقل یک دهه فرصت مطالعاتی زیربنایی، علمی و اساسی دارد.

نماینده مردم آباده، بوانات و صفاشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: برای انتقال پایتخت از تهران باید بسیاری از جوانب شامل بعد مسافت، دسترسی، وضعیت حقوقی، اجتماعی و سیاسی، آب و هوا، هزینه ها و سایر موارد دیگر بررسی شده و بعد از آن تصمیمی برای انتقال پایتخت و یا تغییر وضعیت پایتخت گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه کلیات طرح انتقال پایتخت مورد قبول بوده اما جزئیات و شتاب صورت گرفته در آن را قبول ندارم، گفت: دولت که یکی از شاخصه های انتقال پایتخت بوده در این طرح فراموش شده است.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه راهی که مجلس می رود اشتباه است و بار مالی زیادی با توجه به شرایط اقتصادی جامعه بر جای می گذارد، ادامه داد: به دلیل اینکه دولت در بیان جزئیات، دقیق تر از مجلس بوده و روزانه با مسائل مختلف سر و کار دارد می تواند در کنار مجلس قرار گرفته و در این راستا طرح جامع تر و کارشناسی شده تری ارائه شود.

وی افزود: کشور ترکیه یکی از کشورهایی است که با تغییر پایتخت سیاسی و اقتصادی خود، تمرکز زدایی را از یک مرکز جدا و بسیاری از مشکلات در این رابطه را حل کرده است.

نماینده مردم آباده، بوانات و صفاشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: براساس قانون، دولت باید در موضوع پایتخت دخالت داشته باشد و با بررسی جزئیات طرح از بار مالی اضافه آن کم کرده و طرحی جامع و کارشناسی شده ارائه کند.

زارع بیان کرد: موضوع انتقال پایتخت نباید به سرعت تصمیم گیری شود بلکه باید فاکتورهای اصلی که مهم ترین آن دولت و نظرخواهی از آن بوده وجود داشته باشد و مد نظر قرار گیرد./س

انتهای پیام/


برچسب ها: مجلس ، همگام ، دولت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۲ ۱۷ دی ۱۳۹۲
الان هر ساله داره حداقل پانصد هزار نفر به جمعیت تهران و البرز اضافه میشه و خیلی از مردم شهرها و روستاها به خصوص قشر جوان و تحصیل کرده به سوی این دو استان دارن سرازیر میشن. هم برای سرمایه گذاری تو بخش زمین و مسکن و هم برای پیدا کردن شغل و شرایط بهتر زندگی.
چند سال دیگه استانهای تهران و البرز به خاطر آلودگی هوا، گرانی مسکن و مشکل کم آبی منفجر خواهند شد.