به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، رئیس دانشکده دامپزشکی این دانشگاه دراین سمینارگفت: بیوتکنولوژی دانشی است که کاربرد یکپارچه زیست شیمی، میکروب شناسی وفناوری های تولید را درسامانه های زیستی مطالعه می کند.
دکتر موسوی افزود: ازبیوتکنولوژی تحت عنوان ایجاد واستفاده از فرآیندهای بیولوژیکی جهت بهبود زندگی بشرنیز یاد می شود.
رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاداسلامی تبریز تصریح کرد: بیوتکنولوژی به لحاظ ویژگی های ذاتی، دانشی بین رشته ای است وکاربرد این گونه دانش ها در مواردی است که ترکیب ایده های حاصل درطی همکاری چند رشته به تبلور قلمرویی با نظام جدید می انجامد.
وی درپایان گفت: این اولین کارگاه تخصصی در زمینه بیوتکنولوژی است وامید می رود این کارگاه بتواند دانشجویان را در جهت ارتقای کیفی تحقیقات یاری کند.
در ادامه دکتر یونس انزابی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاداسلامی تبریز گفت:PCR یکی از روشهای آزمایشگاهی مولکولی است وهدف آن تکثیر یک توالی مشخص از DNA می باشد.
دکتر انزابی افزود:این روش به علت ویژگی،حساسیت بالا وسرعت وسهولت انجام آن دارای نقش کلیدی در بیولوژی مولکولی است.
وی تصریح کرد: تحقیقات مولکولی ومهندسی ژنتیک،تشخیص عامل بیماری های عفونی، تشخیص قبل از تولد ناهنجاری ها وناقلین بیماریهای ژنتیکی،استفاده در پزشکی قانونی وتشخیص انواع سرطانها برخی ازکاربردهای PCR می باشد.
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاداسلامی تبریز در ادامه به ارائه مطالب تخصصی دراین زمینه پرداخت وسپس دکتر منصور خاکپور عضو هیأت علمی دانشگاه آزاداسلامی تبریز به ارائه مطالبی تخصصی در باره طراحی پرایمری پرداخت.
در ابتدای این سمینار محمدمنادی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان ونخبگان دانشگاه آزاداسلامی تبریزگفت: این کارگاه براساس برنامه های مصوب باشگاه پژوهشگران جوان این دانشگاه برگزارشد.
منادی در ادامه افزود: باشگاه پژوهشگران جوان واحد تبریز درسطح کشور جزو برترین باشگاهها می باشد وبعد از قزوین و تهران در رده سوم قرار دارد.
وی در ادامه به ارائه عملکرد باشگاه پژوهشگران جوان ونخبگان واحد تبریز پرداخت/س