مصرف "فندق" خطر بروز اختلالات قلب و عروق را کاهش می دهد.

دکتر محمد صادق پور عباسی فوق تخصص قلب و عروق و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف منظم یک عدد "فندق" در روز، فشار و قند خون به ویژه در افراد چاق، موجب کاهش بیماری‌های قلب و عروقی می شود.

وی افزود: سروتونین هورمونی است که منجر به انتقال پیام عصبی به مغز و افزایش سلامت قلب افراد می‌شود.

این متخصص و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: تحقیقات جدید دانشمندان نشان داد که بین مصرف فندق و افزایش سروتونین بدن ارتباط نزدیک وجود دارد.

پور عباسی با اشاره به افزایش خطر ابتلا به دیابت تیپ 2 در بیماران مبتلا به سندروم متابولیک تصریح کرد: این بیماران باید رژیم غذایی خود را به سمت کاهش وزن و مصرف منظم فندق تغییر دهند.

انتهای پیام/

برچسب ها: بیمار ، فندق ، قلب ، سلامت ، هورمون ، عصبی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار