محصولی که می تواند یکی از منابع مناسب به عنوان جایگزینی برای صنایع نفتی کشور باشد.
همچنان که کارشناس مسئول دانههای روغنی اداره کل جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری هم تاکید داشت که: این دانه روغنی به دلیل ترکیب مناسب اسیدهای چرب غیراشباع و درصد پایین اسیدهای چرب اشباع از با کیفیتترین روغنهای خوراکی است و نقش مهمی در بهبود تغذیه و سلامت جامعه دارد.
بهمن خسروی افزود: دانههای روغنی کلزا کشت شده در استان از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است و سالانه 210 تن دانههای روغنی از مزارع چهارمحال و بختیاری برداشت می شود.
وی افزود: از دیگر مزایای این دانه ی روغنی این است که اگر در نیمه دوم سال کشت شود می تواند تا حد چشمگیری از شسته شدن و فرسایش خاک جلوگیری کند.
افزایش درآمد خانوارهای روستایی، نیاز به آب کم، افزایش، رونق صنعت روغنکشی و نیز تامین خوراک دام از دیگر مزایای کشت کلزا است.
همچنین مدیرکل تعاون، کار و امور اجتماعی استان چهارمحال و بختیاری گفت: نخستین واحد صنعتی تولید روغن خام در این استان با 6 میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است و برای ساخت مرحله دوم این کارخانه 4 میلیارد و 500 میلیون ریال سرمایه اختصاص یافته است که در این فاز روغن خوراکی تولید می شود.
داود شیوندی افزود: در این واحد صنعتی سالانه هزار و 500 تن روغن خام تولید می شود که نیاز کشور را به واردات محصولات روغنی مرتفع خواهد کرد. /س