وی با بیان اینکه میوههای خشک مقداری از ویتامینهای خود را از دست دادهاند، اظهار داشت: در زمان خشک شدن، ویتامینهای گروه B از بین میروند و ویتامین A و اسید فولیک به شدت کاهش پیدا میکند.
این متخصص تغذیه با اشاره به وجود آنتی اکسیدان در میوهها افزود: میوههای خشک برخلاف میوههای تازه آنتی اکسیدان خیلی کمتری دارند.
وی در پاسخ به اینکه میوههای خشک قند بیشتری دارند، گفت: این باور صحیح نیست، زیرا افراد میوه خشک را بیشتر مصرف میکنند در نتیحه قند و کالری بیشتری را دریافت میکنند.
انوشه در پایان تصریح کرد: میوه تازه را به عنوان یک شبه آجیل مصرف کرده و آن را جایگزین میوه تازه نکنید.
انتهای پیام/