حضور زنان در فعاليتهاي اجتماعي مي‌تواند مطالباتشان را متعادل و آنها را در تربيت فرزندان و ارتباط با همسران ياري دهد.

روح‌انگيز لطيفي جامعه شناس در گفتگو باخبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت:‌ وظيفه‌ي يك زن در درجه اول ايفاي نقش مادري و همسري است و اگر حضور اجتماعي او بتواند د رتحكيم و استحكام كانون خانواده تأثيرگذار باشد مانعي براي اين امر نيست. 

وي ادامه داد: حضور بانوان در اجتماع مستلزم برنامه‌ريزي است. درغيراين صورت ممكن است آنها نتوانند رسالت مادري و همسري خود را به نحود احسن انجام دهند. 

لطيفي تصريح كرد:‌ حضور زنان در فعاليتهاي اقتصادي و اجتماعي موجب مي‌شود مطالباتشان متعادل و نگرش آنها تغيير كند و بتوانند د رمسايل اقتصادي خانواده را همراهي كرده و از نظر اجتماعي در تربيت فرزندان و ارتباط با همسرانشان واقع‌بينانه برخورد كنند.
 
وي اضافه كرد: زن كاركرد اوليه (حضور در منزل)‌ و كاركرد ثانويه (حضور در فعاليتهاي اقتصادي و اجتماعي) دارد اين درحالي است كه مردها بيشتر حضور ثانويه دارند و اگر خانمها بيشترين زمان خود را به كاركرد اوليه بپردازند در ارتباط با همسر خود كه حضور ثانويه دارد دچار مشكل مي‌شوند.  
وي با اشاره به فعاليتهاي اجتماعي زنان افزود: فعاليتهاي اجتماعي فقط شاغل بودن زنان نيست، بلكه شركت در كلاسهاي آموزشي، ورزشي و ... هم فعاليت اجتماعي محسوب مي‌شود. 

لطيفي خاطرنشان كرد: زن امروز بايد مديري موفق باشد تا بتواند خانواده را درست مديريت كند و حضور اجتماعي آنها مي‌تواند در جلوگيري از تنش‌ها،‌ اختلافات خانوادگي،  تربيت فزرندان و ارتباط با همسران مؤثر باشد.
 
انتهاي پيام/

برچسب ها: کانون ، خانواده ، فعالیت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار