نماینده مردم اردبیل گفت: با تغییر دولت عده‌ای عناصر تشنه قدرت و نه شیفته خدمت از لانه‌های خود خارج شده و اشغال مناصب مدیریتی نظام را مورد هدف قرار دادند که جا دارد دولت محترم دقت بیشتری انجام داده و اجازه خیمه زدن تشنگان قدرت را در مناصب مدیریتی ندهد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران؛ منصور حقیقت‌پور نماینده مردم اردبیل، نمین و نیر در مجلس شورای اسلامی در نطق میان‌دستور خود در جلسه علنی امروز بهارستان گفت: درود خدا بر حضرت سیدالشهداء بنیانگذار نهضت آزادگی و حریت و درود بر زینب کبری (س) سپهسالار مکتب حسین ابن علی (ع) که بعد از واقعه عاشورا با حرکت انقلابی خود و صبر جمیلش نهضت عاشورا را تکمیل کرد.  
 
وی ادامه داد: حرکت حضرت زینب (س) دارای اصول و قواعدی است که امروز ما برای استمرار انقلاب اسلامی نیازمند آن هستیم، حرکت حضرت سیدالشهداء زندگی کردن با عزت را به ما آموزش داد و امروز ما به شدت نیازمند توسعه عزت در جامعه اسلامی هستیم.  
 
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، تصریح کرد: عزت در مذاکره هسته‌ای، عزت در حکومتداری، حفظ عزت مردم در تامین معیشت و حفظ عزت مردم در اجرای عدالت باید در نظر گرفته شود، امروز اگر حکومت اسلامی ایران بخواهد آموزه‌های علی ابن ابیطالب (ع) را در جامعه اجرا نماید، باید توسعه عزت‌مداری مردم را در تمام وجوه مدنظر قرار دهد.  
 
وی با تاکید بر اینکه در کنار توسعه عزت نیازمند تامین تمامی نعمت برای مردم شریف ایران هستیم، گفت: تراز شخصیتی مردم ایران زندگی شرافتمندانه را طلب می‌نماید و تمامی مسئولین نظام با تلاشهای مجاهدانه، خود باید در این مهم فعالیت نمایند که تمامی نعمت برای مردم شریف ایران فراهم شود.  
 
حقیقت‌پور با بیان اینکه سزاوار نیست این ملت شریف دغدغه معاش، بهداشت، مسکن و اشتغال را داشته باشند، گفت: تا زمانی که این دغدغه‌ها وجود دارد آسایش بر مدیران نظام جایز نیست، امکانات سرشار خدادادی در این کشور فرصت مبارکی برای تامین تمامی نعمت هاست، مشروط بر اینکه مدیریت جهادی و انقلابی بر این کشور حاکم باشد و حکومت اجازه رخنه دنیاطلبان، سیاست‌بازان و مال اندوزان را ندهد و حسرت دسترسی این جماعت به منابع قدرت این مملکت را در دلهای سیاه آن‌ها بگذارد.  
 
نماینده مردم اردبیل ادامه داد: با تغییر دولت عده‌ای عناصر تشنه قدرت و نه شیفته خدمت از لانه‌های خود خارج شده و اشغال مناصب مدیریتی نظام را مورد هدف قرار دادند که جا دارد دولت محترم دقت بیشتری انجام داده و اجازه خیمه زدن تشنگان قدرت را در مناصب مدیریتی ندهد.  
 
این نماینده در ادامه به لایحه بودجه ۹۳ اشاره کرد و اظهار داشت: بودجه سال ۱۳۹۳ تامین کننده توسعه مناطق محروم نیست و با این لایحه استان اردبیل حسرت راه آهن، بهسازی جاده‌های روستایی، آب و اجرای صد‌ها و ده‌ها حسرت دیگر را همچنان در دل خواهد داشت.  
 
حقیقت‌پور با بیان اینکه در بودجه سال آینده تمام بی‌عدالتی در حق استان اردبیل صورت گرفته است و فاصله استان‌های برخوردار و استانهای فقیر بیشتر خواهد شد گفت: انتظار این بود که بودجه ۹۳ مرتفع کننده فقر، تورم و بیکاری باشد، ولی به نظر می‌رسد با این شرایط عفریت فقر و بیکاری همچنان در استان ما بتازد و جوانان غیرتمند و تحصیلکرده ما برای پیدا کردن شغلی آبرومند آواره تهران و سایر شهرهای بزرگ شوند.  
 
وی تصریح کرد: این روند مهاجرت منفی هرم جمعیت استان اردبیل را در شرایط فوق العاده بحرانی قرار می‌دهد و انتظار رفتار عادلانه توقع حقی است که مردم اردبیل از حکومت دارند.  
 
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، همچنین اظهار داشت: توزیع بودجه برپایه قرابت سیاسی، خویشاوندی، قرابت جغرافیایی و سایر تعلقات خلاف عدالت است که متاسفانه آثار آن در بودجه ۹۳ مشاهده می‌شود.  
 
حقیقت‌پور ادامه داد: از دولت و همکاران خود در مجلس شورای اسلامی خواهانم به منظور مقابله با یاوه گویی‌های اوباما و وزیر خارجه نادانش که پس از مذاکرات ژنو برعلیه توانمندی هسته‌ای ایران خط و نشان کشیده و گزینه نظامی را روی میز می‌گذارند، می‌خواهم بودجه سازمان انرژی اتمی به صورت کامل و با درصدی افزایش نسبت به سنوات گذشته تصویب و ابلاغ شود تا پیامی باشد بر دولت آمریکا که ما دستاوردهای هسته‌ای خود را که حاصل خون هزاران شهید است را حفظ و آن را توسعه خواهیم داد.  
 
نماینده مردم اردبیل در ادامه به مشکلات حوزه انتخابیه خود اشاره کرد و اظهار داشت: در شرایطی که استان اردبیل دچار کم آبی شده است، به وزیر نیرو اعلام می‌کنم انتقال آب رودخانه ارس به سایر حوزه‌ها و تخصیص بودجه هنگفت که از اقدامات ناصحیح دولت دهم در پایان دوره سیاسی خود بود، سریعا جلوگیری کند، زیرا مردم غیور شمال استان اردبیل اجازه این انتقال را نخواهند داد.  
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: همچنین از دولت خواستارم هرچه سریع‌تر مقدمات تصویب منطقه ویژه گردشگری شهرستان سرعین را اعلام تا این فرصت بی‌نظیر الهی شاهد شکوفایی و توسعه باشد.

انتهای پیام/
برچسب ها: عضو ، کمیسیون ، مجلس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار