کودکان کار سرمایه هایی هستند که به دلیل محرومیتشان از حقوق شهروندی در معرض آسیب های اجتماعی جدی هستند.

روح انگیز لطیفی جامعه شناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: کودکان کار به دو دسته تقسیم  می شوند، بخشی از کودکان که به عنوان  نان آور خانواده محسوب می شوند و بعد از کار به منزل می شوند و دومین دسته کسانی هستند که با نیت کار مهاجرت کردند و به شهره آمدند و فاقد مکان هستند و شب را در خیابان می گذرانند که این امری اجتناب ناپذیر بوده از بین  نمی رود  اما  می توان آمار آن را کاهش داد.
 
 وی با اشاره به اینکه سن کودکان کار بین 7 تا 13 سال است افزود: قرار گرفتن کودکان کار در این شرایط موجب می شود تا آنها از توجه حمایت و محبت خانواده بی نصیب مانده و بستر مناسب جهت تحصیل و آموزششان  فراهم نشود و در آینده با مشکلاتی از قبیل بزهکاری و آسیب های اجتماعی مواجه شوند.
 
 لطیفی ادامه داد: به این کودکان به عنوان شاغل نگاه کنید و اگر می توانید آنها را از نظر اقتصادی، عاطفی و اجتماعی مورد حمایت خود قرار دهید.
 
 وی خاطر نشان کرد: کودکان کار سرمایه های ملی هستند و این حق را دارند  تا از حقوق شهروندی مناسب برخوردار باشند بنابراین می توان با برنامه ریزی های کلان  در سطح جامعه و ایجاد مکانهایی برای این کودکان و آموزش و اطلاع رسانی به آنها در جهت مثبت از آنه استفاده کرد و مانع آسیب های اجتماعی و بزهکاری آنها در آینده شد.

انتهای‌پیام/
برچسب ها: سرمایه ، کودکان ، شهروند
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار