به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران به افرادي كه مبتلا به آسم تنفسي هستند توصيه ميكنند كه در فصل زمستان با رعايت رژيم غذايي خود سعي كنند كه بهترين استفاده ازمواد غذايي و ميوههاي فصول سرد سال را ببرند.
گفتني است، براساس تحقيقات صورت گرفته ازجمله ميوههاي مناسب كه به افراد مبتلا به آسم خوردن آنها توصيه اكيد ميشود، ميوه سيب است.
بررسيها نشان ميدهند، در ميوهي سيب موادي به نام فلاونوئيدها وجود دارد. كه به ويژه براي بازكردن راههاي هوايي تنفسي افراد توصيه ميشوند.
مصرف ميوه سيب به افرادي كه دچار مشكلات ريوي و يا عفونتهاي ريوي شدهاند، توصيه ميشود.
ميوهي ديگري كه براي مبارزه با آسيبهاي ريوي مورد تأئيد پزشكان است، ميوهي پرتقال است كه يك آنتياكسيدان قوي محسوب شده و ميتواند، سبب رفع مشكلات آسمي در افراد شود.
دانشمندان علت اصلي را وجود ويتامين C در تركيب ميوهي پرتقال ميدانند كه البته در ساير ميوهها مانند نارنگي، گريپ فروت، كيوي، كلم بروكلي، كلم بروكسل و گوجه فرنگي نيز يافت ميشود.
پژوهشگران البته توصيه ميكنند افرادي كه به سرفه مزمن دچار شدهاند سعي كنند مخلوط آب ليمو شيرين و آب پرتقال را مصرف كنند تا گلوي آنها دچار التهاب نشده سرفههاي شديدتري پيدا نكنند.
انتهاي پيام/