این بیماری در دهه دوم و سوم زندگی با علائمی همچون ناتوانی دید در شب و مکانهای که نور کمی دارد، خود را نشان میدهد و ممکن است با افزایش سن کم شدن وسعت دید، آب مرواید، حتی کوری را برای بیمار، به همراه داشته باشد یا کار به جای برسد در روز هم بیمار دید به اصطلاح لوله تفنگی داشته باشد و فقط چیزهای رو که در مسیر مستقیم دیداش قرار دارد ببیند البته مصرف مواد غذایی حاوی ویتامینهای A.C.E و آنتی اکسیدانها، مانند هویج،جگر، دل و قلوه و گوشت قرمز در کارکرد سلولهای چشمی مسئول تبدیل نور به امواج الکتریکی برای مغز، تاثیر گذاشته و باعث بهبود نسبی بیمار میشود.
انتهای پیام/