محسن ضیایی افزود: این مقدار گندم به منظور ارتقا کیفی آرد و برای اختلاط با گندم بومی این استان از بنادر جنوبی کشور وارد و در سیلوهای استان چهارمحال و بختیاری ذخیره سازی شده است.
به گفته وی، تاکنون 15 هزار تن گندم در سیلوهای این استان ذخیره سازی شده و این روند همچنان ادامه دارد.
ضیایی یادآور شد: به منظور ایجاد رقابت و انگیزه در زمینه افزایش کیفیت آرد تولیدی، کمیته درجه بندی و ارزیابی کارخانجات آرد استان چهارمحال و بختیاری فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی افزود: در راستای اجرای طرح درجه بندی کارخانجات آرد سازی در سراسر کشور، کارشناسان و ارزیابان کمیته درجه بندی استان چهارمحال و بختیاری، پس از بررسی های منظم از امکانات و تجهیزات و نمونه برداری از آرد تولیدی، اقدامات اولیه در خصوص تعیین درجه کارخانجات تولید آرد این استان را انجام دادند./س