آشپز محلی قدیمی دهلی نو بدون آنکه دست خود را بسوزاند ماهی‌های سرخ شده را از داخل ماهی‌تابه خارج می‌کند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران به نقل از اسوشیدپرس پرس: پریم سینک 65 ساله آشپز معروف و سرشناس هندی به صورت دستی ماهی‌های سرخ شده را از داخل ظرف روغن داغ با درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد در می‌آورد.

به گفته سینک از سن 25 سالگی متوجه بی‌اثر بودن حرارت بر روی دستان خود شده است.















انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار