به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران مهندس «رامین اسمی»، اظهار کرد: براساس پیشبینیها حدود 210 تن زعفران از سراسر استان برداشت شد که این میزان نسبت به سال گذشته 10 تن افزایش یافته است.
وی ادامه داد: شهرستان زاوه با 9000 هکتار سطح زیرکشت و تولید 32 تن زعفران، مقام نخست تولید زعفران را در استان دارد.
اسمی در خصوص وضعیت بازار تصریح کرد: اگرچه پس از توافقات ژنو قیمت زعفران مانند دیگر اجناس کاهش داشت اما هماکنون بازار زعفران استان در یک ثبات نسبی به سر میبرد و با آغاز دیماه به علت صادرات به خارج کشور قیمت زعفران افزایش مییابد.
انتهای پیام/م