به گزارش
گروه بازار باشگاه خبرنگاران،از گذشته های دور ایرانیان عادت داشتند که شب یلدا یا شب چله را دور کرسی جشن می گرفتند، ولی امروزه می توان ناظر این مراسم به سبک مدرن
و روی میزها بود. اگر دوست دارید که این مراسم مانند گذشته و با همان حال و
هوا برگزار شود، بهتر است کرسی کوچکی را آماده کنید ( اگر فضا و یا وقت
کافی برای به پا کردن کرسی ندارید، می توانید روی میز کوچکی، سفره
دلخواهتان را بچینید ) و پارچه ترمه و یا هر نوع پارچه گل دوزی شده به
سبک و سیاق قدیم را روی آن بگسترانید. می توانید آجیل مشگل گشا، ازگیل،
خرمالو، انار دانه شده، هندوانه و خربزه و دیگر خوراکی های مختص این شب را
در ظرف های سفالین رنگی، چینی های گل سرخی قدیمی و یا حتی ظرف های نقره ای
قرار داده و روی میز مورد نظر بچینید.
اگر
در خانه تان شمعدان های لاله ای قدیمی دارید که در گذشته به اصطلاح به
جارو لاله معروف بودند، حتما به دکور شب یلدا اضافه کنید، این شمع دان ها
معمولا پایه ای بلند از جنس سنگ مرمر دارند و همچنین به جاشمعی های بلورین
به رنگ های صورتی، یاسی و یا ارغوانی مزین هستند. در کنار قرآن و کتاب های
حافظ و شاهنامه که حتما بر سر میز دکور شده جایگاه خاصی دارند، بهتر است
گل های یاس و نرگس را در چند گلدان و در اطراف کتاب ها قرار دهید.
اگر می خواهید شب یلدا را به صورت مدرن و در فضایی هماهنگ با خانه تان
برگزار کنید، از انواع ترمه ها و رومیزی های حریر و ابریشمی به سلیقه
خودتان استفاده کنید. رومیزی ها را در وسط میز ناهارخوری و یا میزهای
کوچک تر بگسترانید و به آرامی با دست قسمت هایی از رومیزی را چروک دهید و
برآمده کنید و وسایل مورد نیاز و تزیین شده را در ظرف های سیلور یا کریستال
قرار دهید و در فاصله های برآمدگی های سفره بچینید.
می توانید مابین چروک های
رومیزی، گل های تازه و یا گل های خشک معطر قراردهید. بهتر است دو سر میز
را به شمعدان های سیلور چند شاخه مزین کنید، چرا که با این کار نور و
روشنایی دو چندان را در این شب ایجاد خواهید کرد.