به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ انواع چربی ها نقش بسزایی در سلامت چشم ها دارند و اسید های چرب واحد سازنده چربی ها هستند و بعضی از آن ها به دلیل اینکه ضروری هستند و بدن قادر به ساختن آن ها نیست از طریق مواد غذایی باید تامین شود.
بررسی ها نشان می دهند کمبود این چربی در بزرگسالان سبب کاهش دید شده و حتی کمبود طولانی مدت آن ممکن است سبب تخریب "شبکیه چشم" نیز بشود.
گفتنی است بهترین منبع تامین امگا 3 "ماهی" است و مقدار توصیه شده برای سلامت چشم ها 2 بار در طول هفته است.
مواد غذایی که برای داشتن چشمی سالم توصیه می شوند همچون روغن کبد ماهی و جگر بوده که دارای "ویتامین a" بسیار بالایی می باشند.
اسفناج و کلم که لوتیئین و "گزانتین" بسار بالایی دارند و فلفل دلمه ای و توت فرنگی به دلیل داشتن ویتامین c از مهم ترین مواد غذایی برای سلامت چشم ها به شمار می آیند.
انتهای پیام/