"پنيرهاي طعم‌دار" وسوسه‌تان نكند!

تمام پنيرها از "شير گاو" تهيه مي‌شوند اما امروزه پنيرهاي طعم‌دار جديدي در فروشگاه‌ها و مغازه به فروش مي‌رسند كه طعم‌هاي متفاوتي دارند.

به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ پنيرهاي طعم‌دار چربي زيادتري نسبت به پنيرهاي معمولي دارند و معمولا درصد مواد نگهدارنده در آن‌ها به مراتب بيشتر است.

گفتني است، با اينكه نيرهاي طعم‌داردر "شرايط بهداشتي" بيشتري تهيه مي‌شوند اما مضرات زيادتري دارند.

گفتني است،‌ در ساخت پنيرهاي طعم‌دار خميرهايي به كار مي‌برند كه طعم و مزه آن‌ها ثابت بماند اين خميرها حاوي "جوش شيرين" فراواني هستند كه از "پروتئين" و "كلسيم" موجود در پنير مي‌كاهند.

نتايج مطالعات نشان مي‌دهند تنها مصرف يك قوطي كبريت پنير در روز مجاز است و پنيرهاي معمولي بهترين نوع پنيرها به شمار مي‌آيند كه مي‌توانيد در رژيم‌ها از آن‌ها استفاده كنيد.

انتهاي پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.