همه افراد با سرد شدن هوا به دنبال خوردن غذاهای گرم مشتاق می‌شوند اما برخی از غذاهای گرم و خوشمزه برای فصول سرد سال کارایی مناسبی ندارند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران دریافته‌اند که در روزهای سرد سال خوردن کربوهیدراتها و چربی‌هایی مانند "سیب‌زمینی سرخ کرده" می‌تواند باعث "افت دمای بدن" و کاهش "انرژی" فرد برای انجام کارهای روزانه شود.

گفتنی است، پزشکان به افراد توصیه می‌کنند تا در فصول سرد سال بیشتر "پروتئین" مصرف کنند زیرا باعث افزایش "درجه حرارت بدن" می‌شود.

از جمله مواد پروتئینی که پزشکان توصیه می‌کنند افراد در فصل زمستان حتما مصرف کنند "آجیل"، ماست، شیر و فرنی درست شده با شیر است که می‌تواند در کنار "پروتئین های حیوانی"، باعث تنظیم دمای بدن فرد و افزایش قدرت استقامتی او در برابر سرما و حتی بیماری های فصلی شود.

در عین حال مصرف کربوهیدراتها باید کاهش یابد زیرا تاثیری در بهبود وضعیت فرد در زمستان ندارند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.