معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه پیش بینی کرد، امسال 100 کیلوگرم زعفران در این استان تولید شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

دکتر سید افشین صفوی سطح زیر کشت زعفران این استان را 43 هکتار دانست و گفت: تا ابتدای سال 1391 سطح زیر کشت زعفران در استان کرمانشاه حدود شش هکتار بود که طی یکی دو سال گذشته این سطح به 43 هکتار افزایش یافته است.

به گفته معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در سال گذشته به علت جدید بودن بخش زیادی از سطح زیر کشت زعفران استان متوسط عملکرد زعفران حدود نیم تا یک کیلوگرم بود که در سال جاری این رقم به دو کیلوگرم رسیده است.

وی با بیان اینکه سال گذشته حدود 50 کیلوگرم زعفران در استان کرمانشاه تولید شد، گفت: پیش بینی می شود امسال این رقم دو برابر شود و به 100 کیلو گرم برسد.

صفوی سپس با اشاره به اینکه بجز مناطق گرمسیری استان مابقی شهرستان ها قابلیت کشت زعفران دارند، گفت: در صورت تمایل کشاورزان پیاز زعفران جهت کاشت در اختیار آنان قرار می گیرد.

وی افزود: در حال حاضر در شهرستان های صحنه، کرمانشاه، کنگاور، روانسر، سنقر و کلیایی و ... زعفران کشت می شود.

صفوی کیفیت زعفران تولیدی در استان را منحصر به فرد و بسیار بالا دانست/س

برچسب ها: تولید ، زعفران ، کرمانشاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.