به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
سلیمان الهیاری گفت: از این 500 ورزشکار معلول 350 نفر را آقایان و بیش از 150 نفر را خانم ها تشکیل می دهند.به گفته وی تیراندازی، دو، شنا، فوتبال هفت نفره، فوتبال قطع عضو، تنیس روی میز، ورزشهای باستانی، وزنه برداری و ... از جمله ورزشهایی است که ورزشکاران معلول به آنها می پردازند که در این بین فوتبال هفت نفره طرفداران بیشتری دارد.
رییس هیات جانبازان و معلولین استان کرمانشاه نبود ورزشگاه تخصصی خصوصا در شهرستانها رااز مهمترین مشکلات ورزشکاران معلول استاندانست و تصریح کرد: اگر فضای ورزشی مناسب در اختیار این ورزشکاران قرار گیرد، بهتر می توانند از استعدادها و پتانسیل های خود استفاده کنند.
الهیاری خاطر نشان کرد: نبود بودجه نیز از دیگر مشکلات هیاتجانبازان و معلولین استان است و طی دو سال اخیر هیچ پولی از سوی فدراسیون و تربیت بدنی به این هیات تزریق نشده و موسسه ثامن الحجج کمکهای مالی را برای اعزام تیم های جانبازان و معلولین به مسابقات پرداخت کرده است.
وی با اشاره به اینکه اکثر ورزشکاران معلول استان از اقشار محروم جامعه هستند، خاطر نشان کرد: این افراد علی رغم استعدادها و پتانسیل های خوبی که دارند، چون از نظر رفت و آمد و ایاب و ذهاب و همچنین تامین هزینه ها در مضیقه هستند نمی توانند استعدادهای خود را آنطور که باید شکوفا کنند.
رییس هیات جانبازان و معلولین استان کرمانشاه در خصوص افتخارات و قهرمانی های ورزشکاران معلول استان نیز افزود: سال گذشته چهار ورزشکار معلول ما در مسابقات پارالمپیک لندن مقام کسب کردند و امسال نیز صمد عباسی رتبه دوم قهرمانی آسیا را به خود اختصاص داد.
الهیاری ادامه داد: شهلا بهروزی نیز در حوزه مسابقات قایقرانی رتبه اول آسیا را به خود اختصاص داد.
وی در پایان از مسئولین خواست توجه بیشتری به ورزشکاران معلول استان داشته باشند و از نظر مالی و امکانات و فضاهای ورزشی آنها را حمایت کنند./ش