به گزارش
سرویس اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه تلويزيوني سي ان ان، امروز شاخص سهام نيکي در بورس توکيو با چهل و يک صدم درصد کاهش معادل شصت و پنج مميز بيست و پنج صدم واحد کاهش به پانزده هزار و ششصد و شصت و يک مميز هشتاد و هفت صدم رسيد.
شاخص سهام هنگ سنگ در بورس هنگ کنگ با سي و نه صدم درصد معادل نود و دو مميز بيست صدم واحد افزايش، به رقم بيست و سه هزار و هشتصد و هشتاد و يک مميز بيست و نه صدم واحد رسيد.
بورس استراليا وضعي برخلاف هنگ کنگ داشت بطوريکه شاخص سهام اس اند پي دويست در بورس سيدني با بيست و هفت صدم درصد معادل چهارده مميز سي صدم واحد کاهش به پنج هزار و سيصد و بيست مميز سه صدم واحد رسيد. شاخص سهام شانگهاي کامپوزيت با پنج صدم درصد معادل يک مميز سيزده صدم واحد افزايش به دوهزار و دويست و بيست مميز پنجاه صدم واحد رسيد.
شاخص سهام کاسپي در بورس کره جنوبي با سي و چهار صدم درصد افزايش معادل بيست و دو مميز نود و چهار صدم واحد به يک هزار و نهصد و شصت و سه مميز سي و پنج صدم واحد رسيد.