به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ مدیر اداره جهاد کشاورزی استهبان با بیان اینکه در این شهرستان تنها یک کارگاه بستهبندی زعفران کار صادرات آن را به خارج برعهده دارد، بیان کرد:کشت زعفران بهترین گزینه برای مناطقی است که با مشکل کمبود آب روبهرو هستند چراکه آبیاری زعفران در پاییز و زمستان انجام و عمده آب مورد نیاز از بارندگیی ها تأمین میشود و در سال 3 هزار مترمکعب مصرف میکند.
محمد بوستانی اظهار کرد: هر سال برداشت زعفران به شیوههای دستی و سنتی از اواسط آبان تا نیمه آذر ماه در استهبان آغاز و پیشبینی می شود امسال 1800 کیلوگرم زعفران خشک در این شهرستان تولید شود.
وی با اشاره به اینکه در هر هکتار 5 کیلوگرم زعفران برداشت می شود، افزود:حدود 20 درصد از زعفران استهبان در داخل این شهرستان مصرف و بقیه به شهرستانهای فارس و برخی از استانهای همجوار ارسال می شود
وی با بیان اینکه شهرستان استهبان بزرگترین تولیدکننده زعفران استان فارس محسوب می شود، خاطرنشان کرد: به دلیل دارا بودن تنوع آب و هوایی، بسیاری از محصولات باغی و زراعی از جمله زعفران و انجیر در این شهرستان دارای کیفیت عالی است که بخش گستردهای از این تولیدات به کشورهای خارجی صادر میشود.
بوستانی با بیان اینکه توجه به نیاز و سلیقه مشتریان در امر صادرات بسیار مهم و حیاتی است، گفت: برخی کشورها زعفران شهرستان استهبان را به دلیل عطر و طعم آن مورد استفاده قرار می دهند.
وی زعفران استهبان را به لحاظ کیفیت، عطر و طعم آن کمنظیر دانست و تصریح کرد: مدیر اداره جهاد کشاورزی استهبان وجود تنها یک واحد بستهبندی زعفران را از مشکلات این زعفران کاران دانست و افزود: جهاد کشاورزی این شهرستان برای سرمایهگذاران در زمینه فرآوری و بستهبندی زعفران تسهیلاتی را فراهم کرده است.
بوستانی وجود مرکز تحقیقات زعفران در این شهرستان و استفاده کشاورزان از پیاز اصلاح شده را بسیار ضروری دانست/س.
انتهای پیام/