همه افراد، جگر را به عنوان یک منبع غنی از آهن می‌شناسند و مصرف آن را به افراد مبتلا به کم خونی توصیه می‌کنند.

دکتر تیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: این دیدگاه، که یک زن باردار برای رفع "کم خونی" خود باید جگر مصرف کند، یک دیدگاه کاملا غلط است. 

وی گفت: درست است که جگر، ماده غذایی پروتئین‌دار است اما یک منبع غنی از "کلسترول" نیز هست و مصرف زیاد آن باعث افزایش کلسترول خون می‌شود. 

نیستانی تصریح کرد: اگر جگر، بهداشتی نباشد و یا طبخ آن صحیح و کامل نباشد، احتمال مسمومیت و انتقال آلودگی به فرد وجود دارد. 

وی افزود: از آنجایی که جگر پایگاه متابولیسم و محل انباشت سموم بدن است، آلودگی شیمیایی آن در بازرسی بهداشتی بررسی نمی‌شود و مصرف ماهیانه بیش از یک‌بار آن به زنان باردار توصیه نمی‌شود. 


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار