به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، زنان بارداری که در طول روز بیش از دو فنجان قهوه مینوشنند 25 درصد بیشتر دچار سقط میشوند از این رو از مصرف مواد غذایی کافئین دار باید جلوگیری کند.
محققان همچنین دریافتند که مصرف نوشابههای گازدار نیز خطر ابتلا به سقط جنین را افزایش میدهد و مصرف این مواد غذایی بیماریهایی را به جنینی منتقل میکند که روی رشد او تاثیر منفی میگذارد.
بررسی ها نشان میدهد که جنین از مزه کافئین و نوشابه گاز دار خوشش نمیآید و به آنها واکنش نشان میدهد و به همین دلیل بهتر است این نوشیدنیها مصرف نشود.
پزشکان توصیه میکنند که خانمهای باردار در اوایل هفتههای بارداری و تا ۱۲ هفته اول از خوردن این مواد جلوگیری کند.
انتهای پیام/