مینا احمدی، متخصص قلب و عروق در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به اینکه فشار خون با دمای هوای تغییر میکند از این رو رگهای خونی نزدیک به سطح بدن در جهت حفظ گرما در شرایط آب و هوایی سرد منقبض شده که منجر به افزایش فشار خون میشود.
وی افزود: مصرف مواد غذایی حاوی پتاسیم، منیزیم، کلسیم در بهبود فشارخون موثر و همچنین مصرف اندک مواد غذایی حاوی چربیهای اتباع موجب کاهش فشارخون خواهد شد.
وی توصیه کرد: باید به هنگام اندازه گیری فشار خون بیمار به میزان سرما و گرمایی آب و هوا توجه کرده زیرا این امر به تشخیص اینکه کدام بیمارها حساس هستند کمک خواهد کرد.
وی تصریح کرد: فشار خون افراد در فصل سرما نسبت به فصول گرما حدود ۵ درجه افزایش مییابد.
انتهای پیام/