به گزارش حوزه سینما
باشگاه خبرنگاران به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد احسانی بابیان این مطلب افزود: جلسات کارشناسی دیجیتالی شدن سینماهای سراسر کشور در موسسه سینما شهر و اداره کل نظارت و ارزشیابی از مدت ها قبل آغاز شده بود و در این جلسات سینماها مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفته شد.
وی یادآور شد: بودجه درنظر گرفته شده برای دیجیتالی کردن سینماها بر اساس مبنای مشخصی تقسیم و سینماها برای دیجیتالی شدن بر اساس فروش در سال 91، در فرمولی مشخص دیجیتالی خواهد شد.
معاون آثار سینمایی و سمعی وبصری سازمان سینمایی توضیح داد: کمک وزارت ارشاد برای دیجیتالی شدن سالنهای سینمایی بین 80 تا 100 درصد بودجه مورد نیاز برای سینماها خواهد بود.
احسانی ادامه داد: در طرح دیجیتالی شدن سینماها، بخش خصوصی به صورت خاص در نظر گرفته شده و عملا از حمایت بیشتری هم برخوردار خواهد بود.
وی گفت: در جلسات جمعبندی با آقایان مجید مسجی مدیرعامل موسسه سینما شهر، محمدرضا فرجی مدیر امور سینماها در وزارت ارشاد، به جمع بندیهای نهایی رسیدیم و امروز شنبه با حضور نمایندگان سینماداران، پخشکنندگان و تهیهکنندگان جلسه هماهنگی و توجیهی به منظور دیجیتالی شدن سینماها برگزار شد.
معاون آثار سینمایی و سمعی وبصری سازمان سینمایی یادآور شد: در این جلسه دوستان ابهامات موجود را مطرح کرده و به مسائل مطرح پاسخ داده شد.
احسانی تاکید کرد: بر اساس نظر رییس سازمان سینمایی رویکرد نخست ما، دیجیتالی کردن سینماهایی است که در جشنواره فیلم فجر حضور دارد.
وی تاکید کرد: دیجیتالی کردن سالنهای سینمایی گام زیر ساختی مهمی با توجه به محدودیتهای بودجهای پیش رو است و اعتبارات مالی این مهم با توجه و نگاه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس سازمان سینمایی تقریبا بصورت بلاعوض تامین میشود.
معاون آثار سینمایی و سمعی وبصری سازمان سینمایی ادامه داد: دیجیتال دیگر یک انتخاب نیست و دنیای امروز به سمت حذف پوزیتیو حرکت کرده است و اگر امروز این مهم پیشبینی نشود سال آینده در فعالیت روزانه سینماها با مشکل روبرو خواهیم شد.
احسانی گفت: رویکرد دولت حمایت از بخش خصوصی و توانمندسازی این بخش است با توجه به اینکه حوزه فرهنگ خیلی برای بخش خصوصی سودآور نیست سیستم دولتی باید در وهله اول بیشترین و عملیترین کمکها را به بخش خصوصی داشته باشد تا سرمایهگذاری این بخش در سینما توجیه پیدا کند و این گامی موثر در سیاستهای کلی ما است.
وی توضیح داد: بخشی از زمان مورد نیاز برای دیجیتالی کردن سینماها به پراکندگی جغرافیایی سالنهای سینمایی باز میگردد. به هر حال مهندسین باید امکانات دیجیتالی در سینماها را نصب کنند اما تصور میکنم این مهم مدت زمان زیادی به طول نمیانجامد.
انتهای پیام/ص