به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
مجتبی حاتمی سطح زیر کشت چغندر قند در استان کرمانشاه را شش هزار و 600 هکتار دانست و گفت: تاکنون برداشت از سطح پنج هزار و 500 هکتار از اراضی استان پایان یافته است.
به گفته کارشناس مسئول چغندر قند سامان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، تاکنون 272 هزار تن چغندر قند در استان برداشت شده و پیش بینی می شود این میزان در پایان فصل برداشت به 330 هزار تن برسد.
حاتمی سپس متوسط عملکرد چغندر قند در استان کرمانشاه را 49 تن در هکتار دانست و افزود: عیار چغندر قند تولیدی در استان کرمانشاه 17.5 درصد است.
وی در ادامه با بیان اینکه بخش زیادی از چغندر قند تولیدی در استان در کارخانه های بیستون و اسلام آباد غرب فرآوری می شود، گفت: مابقی چغندر قند تولیدی در استان به استان های قزوین، همدان و ... جهت فرآوری ارسال می شود.
وی با بیان اینکه بیشترین میزان چغندر قند تولیدی در استان کرمانشاه در شهرستان اسلام آبادغرب تولید می شود، گفت: در شهرستان های کرمانشاه، صحنه، کنگاور و هرسین نیز چغندر قند تولید می شود.
به گفته حاتمی بارندگی های اخیر برداشت چغندر را با مشکل مواجه کرده و پیش بینی می شود پس از پایان بارندگی ها برداشت آن پایان یابد./ب