به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان، "سمیع اله حسینی مکارم" در آیین پایانی همایش مراکز آموزشی و اشتغالزایی توان یابان در کاشان افزود: معلولان جامعه با فراگیری صنایع دستی می توانند توانمندی های خود راثابت کرده و مرزهای محدودیت را بشکنند .
وی اظهار داشت: آموزش و کارآفرینی در بخش صنایع دستی و هر گونه فعالیت که مسیر نقش آفرینی معلولان را در جامعه هموار کنند مورد حمایت سازمان میراث فرهنگی, گردشگری و صنایع دستی است.
به گفته معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی ، تنوع رشته های صنایع دستی، فرصت خوبی است که هم به عنوان هنر و هم به عنوان یک شغل مورد توجه مراکز آموزش و اشتغال معلولان قرار گرفته و توان یابان را به سمت مشارکت اثربخش در جامعه هدایت کند.
وی تصریح کرد: کارگاه های صنایع دستی، نیازمند سرمایه اولیه کمتر نسبت به سایر مشاغل است که می تواند توسط اقشار کم درآمد به ویژه معلولان با استفاده از حمایت های سازمان میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی در هر نقطه از ایران وحتی شهرهای کوچک ایجاد شود.
معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی, گردشگری و صنایع دستی گفت: ایجاد نمایشگاه های صنایع دستی درمراکز گردشگری و اقامتی، هم کمک به توسعه اقتصادی و افزایش درآمد ملی است و هم حفاظت از فرهنگ و تمدن کشور را به دنبال دارد که در مراکز اشتغال زایی و کارآفرینی کمتر مورد اهتمام قرار گرفته است.
حسینی مکارم تاکید کرد: در مقایسه با سایر کشورها، هنوز نتوانسته ایم از ظرفیت های میراث فرهنگی به نفع رونق و توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور استفاده کنیم و حضور فعال سازمان های مردم نهاد، را می طلبد.
همایش بین المللی سازمانهای مردم نهاد آموزشی و اشتغال توان یابان)(سماوات) با حضور 140 نفر از معلولان کارآفرین ایران و پنج نماینده از کشورهای آلمان، ژاپن، پاکستان، لبنان و عراق، به مدت سه روز در شهر نیاسر برگزار شد ./