معاون امور صنایع و اقتصاد سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی گفت: صنعت آذربایجان غربی در تولید ناخالص داخلی سهم اندکی دارد.

رسول جلیلی در گفت‌وگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران ارومیه با اشاره به صدور مجوز احداث و بهره‌برداری از واحدهای صنعتی در آذربایجان غربی، اظهار داشت: تاکنون 2 هزار و 860 پروانه بهره‌برداری از واحدهای صنعتی و تولیدی از سوی سازمان صنعت استان صادر شده است.

وی به مبلغ سرمایه‌گذاری واحدهای صنعتی و تولیدی که اقدام به اخذ مجوز بهره‌برداری کرده‌اند اشاره کرد و گفت: این رقم 32 هزار و 500 میلیارد ریال است.

جلیلی ابراز داشت: آذربایجان غربی رتبه یازدهم صدور مجوز بهره‌برداری از واحدهای صنعتی و تولیدی را در سطح کشور دارد.

معاون امور صنایع و اقتصاد سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی افزود: مجوز احداث واحدهای صنعتی در آذربایجان غربی به تعداد 2 هزار و 220، برای متقاضیان صادر شده است.

وی مبلغ سرمایه‌گذاری تاسیس واحدهای صنعتی آذربایجان غربی را 75 هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: در این خصوص رتبه دهم کشور را به خود اختصاص داده‌ایم.

جلیلی به سهم پایین صنعت آذربایجان غربی در تولید ناخالص داخلی استان اشاره کرد و یادآور شد: متوسط کشوری در این زمینه 12/8درصد است در حالی که این رقم در آذربایجان غربی 9/1درصد است.

وی سهم کشاورزی آذربایجان غربی در تولید ناخالص داخلی استان را بیش از متوسط کشوری عنوان کرد و گفت: تولید ناخالص داخلی استان 19.6 درصد است.

جلیلی اضافه کرد: متوسط کشوری سهم کشاورزی استان‌ها در تولید ناخالص ملی 7/8 درصد گزارش شده است./

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.