وی افزود: این نوشیدنی تخمیری از مجموعهای از باکتریهای زنده و مفید برای بدن تشکیل شده است وجود این باکتریها باعث سودمندی کفیر برای سیستم ایمنی و گوارش است و به این باکتریها پروبیوتیک اطلاق میشود و همچنین مخمر های موجود در آن قادر به ساخت اسید فولیک بوده که کوآنزیم یک سری واکنشهای حیاتی جهت رشد سلولها است. این محصول معجزه آسا در پیشگیری و درمان بیماریها بسیار مفید است.
وی در ادامه افزود: از خواص درمانی کفیر میتوان به درمان آلرژیها، درمان
اسهال و ضد عفونیکننده محیط روده، درمان بیماریهای گوارشی، درمان فشارخون
جلوگیری از بیماری پوکی استخوان، درمان بیماری عدم تحمل لاکتوز در کسانی که نمیتوانند
شیر بخورند و همچنین افزایش حرکات دودی روده و درمان یبوست میتوان اشاره کرد.
وی گفت: مقاوم کردن سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماریزا و ممانعت از نفخ رودهای هضم، راحتتر شیر و جذب بهتر مواد مغذی موجود در آن گوشهای از فواید کفیر است./
انتهای پیام/