ابراهیمی در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: فوبیا به صورت ترس مداوم و غیر منطقی نسبت به یک موقعیت مثلا قرار گرفتن در موقعیتهای اجتماعی نظیر سخنرانی عمومی و کنفرانس بروز میکند و اکثر افراد دچار فوبیا ترس خود را نابجا نسبت به موقعیت اجتماعی میشناسند.
وی افزود: شخص دچار فوبیا به غیر منطقی بودن آن متوجه است لکن نمیتواند خود را از شر آن خلاص کند.
ابراهیمی ادامه داد: یکی از انواع فوبیا جمع هراسی و اجتماع هراسی است که فرد ترس از قرار گرفتن در موقعیتهای اجتماعی نظیر سخنرانی عمومی را دارد و فرد هنگام مواجه با چنین موقعیتهایی دچار علایم اضطرابی مانند تپش قلب، لرزش، تعریق و افکار منفی میشود.
ابراهیمی درخصوص علل این اختلال افزود: علل واقعی این اختلال ناشناخته است و علل احتمالی آن ریشه در تجربه ترس اولیه در فرد دارد.
ابراهیمی ادامه داد: فوبیا فراتر از خجالتی بودن است، فردی با هراس اجتماعی خجالتی نیست، آن شخص احساس اضطراب شدید و ترس در مورد اینکه در یک موقعیت اجتماعی حاضر شود را دارد و همیشه نگارن است که چطور در نظر دیگران جلوه میکند.
ابراهیمی افزود: این هراس اگر درمان نشود موجب ترس از اجتماع و اغلب سعی برای اجتناب از تماسهای اجتماعی شود و میتواند تأثیر منفی عمدهای بر روابط فرد بگذارد.
ابراهیمی خاطر نشان کرد: فوبی را میتوان با مراقبتهای خود از بین برد و اقدامی مانند پیشبرد افکار منفی به سمت افکار مثبت و واقع گرایانه موثر خواهد بود.
انتهای پیام/