به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،، تحقیقات جدید محققان ژاپنی حاکی از آن است که کنترل مصرف اسید در رژیم غذایی با مصرف بیشتر میوهها و سبزیجات که به شدت قلیایی هستند، میتواند به بهبود سلامت کلیهها کمک کند.
یک رژیم غذایی غنی از آرد گندم و پروتئین حیوانی محیطی اسیدی در بدن ایجاد میکند که برای عملکرد کلیهها مناسب نیست. محیط اسیدی میتواند برای بافت بدن نامناسب باشد.
یافتهها نشان میدهد نظارت و کنترل سطح اسید در رژیم غذایی برای پیشگیری از پیشرفت بیماری مزمن کلیه لازم است.
این تحقیق با بررسی بر روی 249 نفر از بیماران مبتلا به بیماری مزمن کلیه در ژاپن انجام شد و محققان دریافتند سطوح بالای اسید با کاهش عملکرد کلیه در ارتباط است و بیماران با افزایش سطح اسید با افزایش خطر پیشرفت بیماری مزمن کلیه در مقایسه با بیماران با سطوح پایین اسید مواجه خواهند بود.
یافتههای این تحقیق در کنگره جهانی در آتلانتا ارائه شده است.