بیش از 30 هزار تن انجیر از بیش از 47 هزار هکتار انجیرستان های فارس برداشت شد .

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز، رییس سازمان جهاد کشاورزی فارس ، شهرستان های استهبان ، نی ریز ،جهرم ، داراب و کازرون را عمده مراکز تولید این محصول برشمرد.

خرد ادامه داد: در استان فارس 47 هزار هکتار انجیرستان دیم و 800 هکتار انجیرستان آبی وجود دارد.

از بیش از 47 هزار هکتار باغ انجیر استان فارس 43 هزار هکتار آن بارور و بقیه نهال است.

استان فارس با میانگین تولید سالانه 37 هزار تن محصول انجیر خشک ، نخستین تولیدکننده انجیر خشک در ایران است.

شهرستان استهبان در فاصله 175 کیلومتری جنوب شرقی شیراز با بیش از 23 هزار و 500 هکتار انجیرستان دیم نخستین و مهم ترین منطقه تولید انجیر جهان محسوب می شود .

تولید بیش از 12 هزار تن انجیر با کیفیت بسیار مطلوب ، استهبان را به یکی از قطب های مهم صادرات انجیر در دنیا تبدیل کرده است.

به گفته عباسی کارشناس انجیر و مرکبات سازمان جهادکشاورزی فارس ، بر اساس اظهارات کارشناسان فائو (سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد) ، ایران رتبه نخست تولید انجیر خشک در دنیا را به خود اختصاص داده است.

انجیر میوه ای شیرین، گوشتدار ، زرد یا بنفش رنگ است که دارای ویتامین A ،B ، C ، قند ، پروتئین ، مواد ازتـه چربی ، آهن ، منگنز و کلسیم است ./س

برچسب ها: برداشت ، انجیر ، خشک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.