"اسفناج" از سبزیجاتی است که ابوعلی سینا در "طب سنتی" از آن برای درمان بسیاری از بیماری‌ها کمک گرفته است.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ اسفناج سرشار از "ویتامین‌های" B,A است و رشد "سلول‌های سرطانی" را در بدن متوقف می‌کند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند اسفناج از سبزیجاتی است که می‌تواند به عنوان "مرهم"بر روی "زخم‌ها "استفاده شود و زخم‌ها را بهبود بخشد و همچنین برای از بین بردن "عفونت‌ها" نیز مصرف این سبزی ضروری و لازم است.

مطالعات اخیر دانشمندان نشان می‌دهد اسفناج با از بین بردن "رادیکال‌های آزاد" در بدن بروز بسیاری از بیماری‌ها را می‌گیرد و مطالعات نشان می‌دهند اسفناج برای خانم‌ها به ویژه دختران جوان نیز بسیار مفید است و میزان "خون" را در بدن نیز کنترل می‌کند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.