باي آسيب شناس اجتماعي به
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران با اشاره به پديده متكديان خياباني و عوامل مؤثر در بزرگتر شدن اين پديده مخرب در جامعه متكديان گروههايي هستند كه در شكل گيري تكدي گري نقش مهمي را ايفا كردند معمولاً اين گروهها به صورت سازمان يافته و پراكنده فعاليت ميكنند كه اين امر باعث ميشود تا شناسايي اينگونه گروهها مشكل باشد.
وي درباره آسيب رواني در كودكاني كه زير نظر اين گروهها سازماندهي ميشوند گفت: اين گونه كودكان كه معمولاً از سن 3 تا 12 سال را تشكيل ميدهند به علت سنين حساس آنان از مشكلات رواني رنج ميبرند كه اغلب از لحاظ آسيبهاي رواني نوعي از هم پاشيدگي شخصيتي در درون آنان شكل ميگيرند، اين كودكان در خانوارهايي كه در وضع بسيار نامناسبي زندگي ميكنند، به همين سبب به سمت تكدي گري كشيده ميشود.
وي در تأكيد راه حل اساسي براي از بين بردن متكديان خياباني در جامعه گفت: متأسفانه راه حل اساسي در جهت از بين بردن تكدي گري يافت نشده است به طوري كه در جامعه و اثرات منفي مقوله تكدي گري به طور چشمگيري افزايش داشته و علاوه بر آن از لحاظ آسيب شناسي جامعه به طور كامل ريشه يابي نشده است به خاطر همين مسأله با مشكلات فراواني در جهت قطعي رو به رو هستيم.
وي در ادامه درباره تأكيد اين موضوع خاطرنشان كرد: البته مراكز كانون اسلاح و تربيت براي اين كودكان هست ولي راه درمان قطعي نيست و آنان بعد از مدتي به وضع سابق خود بازميگردند.
وي همچنين ادامه داد: يكسري از افرادي هستند كه از طريق دستفروشي امرار معاش ميكنند كه البته اين افراد زير نظر هيچ گروهي نيستند اما نبود بستر مناسب شغلي كمبود امكانات لازم در كمك كردن به پديده متكديان خياباني مؤثر است. باز هم تأكيد ميكنم شغل مناسب شناسايي آسيبهاي رواني اين گونه افراد ميتواند تا حدودي از آسيبهاي اجتماعي در امر پديده تكدي گري در جامعه جلوگيري نمايد.
انتهایپیام/