به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ سبزيجاتي که برگ سبز تيره دارند منبع خوبي "کلسيم" محسوب ميشوند و "اسفناج" يکي از اين منابع کلسيم به شمار ميآيد.
بررسيها نشان ميدهند هر چند که آب پز کردن باعث ميشود ميزان کلسيم اسفناج کاهش يابد همچنين "کلم بروکلي"، "ماش" و "مارچوبه" منابع کلسيم به شمار ميآيند.
شاهي نيز علاوه بر کلسيم منبع مغذي براي تامين ميزان "پتاسيم" و يد بدن است و ميتواند به عنوان سبزيجاتي با خواص بسيار زياد به شمارآيد.
گفتني است هر 100 تا 200 گرم از اين سبزيجات ميزان 10 تا 15 درصد از ميزان کلسيم بدن را تامين کرده به همين دليل اين سبزيجات حتما بايد در گروه غذايي افراد قرار گيرند.
انتهاي پيام/