به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران در جدیدترین پژوهشهای خود دریافتهاند که خوردن پاستا و چیپس میتواند سبب افسردگی در مصرف کنندگان شود.
گفتنی است: خوردن کربوهیدراتها میتواند خطر بروز افسردگی در افراد را به میزان ۴۰ درصد افزایش دهد.
بررسیها نشان میدهند: زنانی که عادت به خوردن مقادیر زیادی گوشت قرمز و کربوهیدراتهایی مانند چیپس، ماکارونی و نان دارند، ۲۹ تا ۴۱ درصد بیشتر احتمال دارد که به افسردگی دچار شوند.
اما برعکس افرادی که روغن زیتون، قهوه و ماهی بیشتر مصرف میکنند در کمترین درصد احتمال افسردگی قرار دارند.
پزشکان این آزمایش را بر روی ۴۳۰۰۰ زن در طول ۱۲ سال انجام داده و رژیم غذایی آنها را مورد بررسی قرار داده و نتایج را استخراج کردهاند پزشکان به بانوان توصیه اکید میکنند که رژیم غذایی سالمی برای سلامت روح و جسم خود داشته باشند و مصرف کربوهیدراتها را تا حد ممکن کم نمایند.
انتهای پیام/